Inschrijven

Leerling Volg Systeem

Bij Zwemschool Kikkersprong hebben wij ons eigen Leerling Volg Systeem ontwikkeld.
Binnen dit systeem kunt u na het aanmaken van een account snel en eenvoudig uw kinderen inschrijven voor een zwemles pakket en daarna de vorderingen hiervan volgen.

Naast de informatie over de zwemlessen kunt u ook zelf, wanneer nodig, uw eigen informatie bijwerken en wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen via ons ingebouwde nieuwsbrieven systeem.

Volg onderstaande 4 stappen om nu uw account aan te maken en uw kind(eren) aan te melden voor zwemles:

1. Registreer uw account
Maak een account aan door naar https://leden.kikkersprong.nl te gaan. Vervolgens vult u in de rechter kolom, of onderste op mobiel, een unieke gebruikersnaam en uw e-mailadres in. Ook dient u akkoord te gaan met ons Privacy Statement en drukt u vervolgens de knop Registreren. Om Spam-accounts tegen te gaan, dient u ook een eenvoudige puzzel op te lossen.

Hierna ontvangt u op het opgegeven e-mailadres een e-mail met verdere instructies. U kunt in deze e-mail op de knop Wachtwoord instellen drukken. U kunt nu uw eigen wachtwoord aanmaken voor uw account. Deze dient u ter bevestiging nog 1x te herhalen en daarna drukt u op de knop Opnieuw instellen.

U kunt nu inloggen met uw zojuist aangemaakte account in de linker kolom, of bovenste op mobiel. U wordt bij een succesvolle inlog doorgestuurd naar het Leerling Volg Systeem.

2. Vul uw profielgegevens in
Na de eerste keer inloggen op het Leerling Volg Systeem vragen wij u eerst om wat gegevens in te vullen, voordat u verder gebruik kunt maken van het systeem. Deze gegevens hebben wij nodig voor administratieve doeleinden en deze zullen NIET gedeeld worden met derden. Wat wij precies met deze gegevens doen kunt u terug lezen in ons Privacy Statement.

Nadat u uw gegevens hebt ingevuld drukt u op de knop Gegevens opslaan. U gegevens zijn nu gekoppeld aan uw account en u kunt door naar de volgende stap om uw kind(eren) toe te voegen aan uw account.

3. Voeg uw kind(eren) toe
Na het succesvol opslaan van uw gegevens kunt u uw kind(eren) toevoegen aan uw account. Om administratieve redenen hebben wij enkele gegevens nodig. Ook kunt u optioneel een foto van uw kind uploaden. Deze foto zal enkel voor onze medewerkers te zien zijn wanneer zij door het ledensysteem bladeren, zodat zij leerlingen makkelijker kunnen identificeren. Buitenom wordt deze foto NIET getoond of gebruikt.

Na het invullen van de gegevens en het eventueel uploaden van een foto, drukt u op de knop Kind toevoegen. De pagina wordt herladen en u krijgt een bevestiging van opslaan te zien. Uw kind is nu toegevoegd aan het overzicht, waar u uw toegevoegde kind(eren) terug kunt zien en de huidige status kunt bekijken. Ook kunt u door op 3 bolletjes aan de rechterkant te klikken de informatie bewerken en, als het kind nog niet aan een zwemles is toegewezen, ook verwijderen.

4. Schrijf uw kind(eren) in
Nu u succesvol uw kind(eren) heeft toegevoegd, kunt u ze gaan inschrijven voor een zwemles abonnement. Kies het kind dat u wilt aanmelden, het abonnement en de leslocatie. Na het kiezen van een locatie kunt u de gewenste lesdagen kiezen. Dit mogen er meerdere zijn. Onze administratie zal in overleg met u de definitieve lesdag kiezen. Dit geldt ook voor de gewenste startdatum die u kiest. Ook geeft u aan of uw kind last heeft van waterangst en al eerdere zwemles ervaring heeft. Eventuele aanvullende opmerkingen kunt u in het tekstveld daaronder kwijt.

Tenslotte maakt u een keuze hoe u de contributie wilt betalen. U heeft als opties: Automatisch incasso, Tikkie of Handmatig overboeken. Bij de laatste 2 opties worden er per maand €2,- extra kosten in rekening gebracht.
Kiest u voor automatisch incasso en heeft u deze gegevens nog niet eerder ingevuld? Dan kunt u deze gelijk invullen en deze worden gelijk opgeslagen binnen uw account, zodat ze hierna niet meer hoeven worden ingevuld.

Na het succesvol aanmelden van uw kind, ontvangt u tevens een e-mail ter bevestiging van het inschrijven. Zodra een startdatum is toegewezen door onze administratie kunt u ook de voortgang van uw kind(eren) bij gaan houden. Hier kunt u per onderdeel de vordering terug zien.