Kosten zwemlessen

Hoeveel keer per week wil je zwemles? 

Zwemles zoals u het uit komt!

Bij zwemschool Kikkersprong geloven wij dat niet één kind hetzelfde is, en er dus ook geen één abonnement bestaat. Daarom zwemt uw kind met het reguliere abonnement 1 keer per week. Is dit niet genoeg? Of heeft u een echte waterrat? Kies dan voor ons Kids+ abonnement en zwem 2 keer per week. 

Betalingen

Voor het reguliere abonnement en voor het Kids+ abonnement wordt er maandelijks de contributie geïncasseerd. Wij incasseren rond de 21e van de maand voorafgaand aan de nieuw les maand de contributie. Met in uitzondering genomen de vakantie periodes en bijzondere verwerkingsdata vanuit de bank.

Wilt u de contributie toch liever zelf overmaken? Dan kan dit.  Per overboeking betaalt u €2,00 extra administratiekosten voor de verwerking van uw betaling. Indien u zelf overboekt dient u de betaling voor de 1e van de nieuwe maand te hebben voldaan.

Overige kosten

Met welke kosten moet u nog meer rekening houden? Naast de maandelijkse contributie brengen wij ook nog kosten in rekening voor het inschrijven € 35,00 en diplomakosten
€ 30,00 (per behaalde diploma)

Regulier maandabonnement

Vanaf € 81,55 per maand.
1 keer per week zwemles op een vaste leslocatie, dag en tijd.

Kids+ maandabonnement

Vanaf € 153,10 per maand.
2 keer zwemles per week op een vaste locaties, dagen en tijden.
Wilt u Kids+ lessen voor een tijdelijk periode afnemen neem dan persoonlijk contact met ons op.

Overige kosten

Inschrijfkosten á €35,00
Diploma zwemmen á €30,00 (per diploma)