Zwemles in Rotterdam

Zwembad IJsselmonde – Rotterdam

Goed nieuws! Zwembad IJsselmonde is bijna klaar met de verbouwing en het zwembad gaat weer open per augustus 2024!
Wij gaan hier dan ook weer zwemlessen geven vanaf 24 augustus 2024!
U kunt nu direct starten in september met een leuke zomeractie: Zomeractie

Zwemschool Kikkersprong geeft op vrijdagmiddag, zaterdagmiddag en zondag de gehele dag zwemles in zwembad IJsselmonde.
Zwembad IJsselmonde ligt in Rotterdam Zuid fijn gelegen bij het Park De Twee Heuvels en heeft een directe verbinding met de A16, waardoor deze locatie prima te bereiken is voor zwemlessen vanaf; Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Ridderkerk of Prins Alexander, ook heeft het zwembad een parkeerterrein met gratis parkeren!
Zwembad IJsselmonde is ook gemakkelijk te bereiken met het OV, zo stopt er bij het zwembad een tram bij tramhalte Adriaan Volkerlaan.

Hier geven wij zwemlessen voor het erkende A, B en C zwemdiploma, voor meer informatie over onze zwemlessen kunt u  hier meer informatie vinden.
Ouders/verzorgers kunnen wachten in de hal of meekijken op de tribune in het zwembad.

Het is helaas niet mogelijk om aan de balie van het zwembad voor onze lessen in te schrijven. Voor informatie kunt u ons uiteraard bellen of direct Inschrijven
Mocht u nog verdere vragen hebben vernemen wij dat uiteraard graag!
Wij zijn telefonisch bereikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag van 09.30 tot 12.00.
U kunt ons ook altijd mailen via info@kikkersprong.nl of via het contactformulier

Uitleg vorderingen

Voor het ABC diploma staat een landelijk gemiddelde van 2 tot 2,5 jaar netto (vakanties en absenties tellen hierin niet mee) Het A diploma is de aanleerfase, dit is het langste gedeelte van het ABC en hier staat gemiddeld 18 maanden netto voor, er zijn natuurlijk kinderen die sneller gaan, maar kinderen hebben tijd nodig om te leren.

Een kind kan versneld door het lestraject gaan d.m.v. kids+ lessen, dan zwemt een kind 2 x per week. Kids+ lessen zijn mogelijk op alle locaties m.u.v. de regio Gouda.

Voor het ABC moeten kinderen best veel leren, kijkt u maar eens op www.envoz.nl voor de eisen van het ABC survival diploma, maar met het gehele diploma is een kind wel goed zwemvaardig en dat is wel belangrijk in ons kikkerlandje. Mochten er zich bijzonderheden of een stagnatie voordoen in het lestraject nemen onze collega’s automatisch contact met u op. Hoort u niets, dan gaat uw kind gewoon gemiddeld op voor het ABC. Wekelijkse herhaling is belangrijk is in het lestraject.

Is uw kind een keer absent hoeft u dit niet te melden, daar onze collega’s de absentie bijhouden in ons systeem. Is uw kind langer dan 3 weken afwezig, verzoeken wij u ons dit even te mailen.

Uiteraard zijn wij voor ‘dringende’ zaken wel per mail bereikbaar: info@kikkersprong.nl. Vermeldt de naam van uw kind en de locatie waar uw kind zwemt.

Neem contact met ons op als..

..uw kind thuis angsten uitspreekt waarvan wij niet op de hoogte zijn of uw kind geeft aan dat hij/zij met een onderdeel moeite heeft, dan kan de locatiebegeleider dit doorgeven aan de instructeur. Ook indien u wilt weten of uw kind in aanmerking komt voor diplomazwemmen kunt u mailen. De locatiebegeleider benadert u automatisch als er zich een stagnatie in het lestraject voordoet en/of als er bijzonderheden zijn.