Zwemles Afrikaanderwijk

10 min van locatie IJsselmonde!

Zwemschool Kikkersprong geeft al 20 jaar zwemles voor het landelijk erkende ENVOZ ABC zwemdiploma in Afrikaanderwijk op de locatie Zwembad IJsselmonde te Rotterdam. De afstand is ongeveer 10 minuten rijden en 16 minuten fietsen. Zwemschool Kikkersprong geeft zwemlessen op de vrijdagmiddag, zaterdagmiddag, zondagmorgen en zondagmiddag. Hierdoor zijn wij een groot begrip geworden in de Afrikaanderwijk en omstreken.

Het bad is overzichtelijk en praktisch door de tribune waarvan de ouders kunnen kijken naar de zwemlessen die in het doelgroepen bad worden gegeven. Voor de ouders is er tevens een wachtruimte waar u desgewenst het zwembad kunt kijken.

Voor de mensen in Afrikaanderwijk is het zo fijn dat Zwembad IJsselmonde vlakbij het winkelcentrum keizerswaard te Rotterdam ligt omdat, hierdoor voor de meeste mensen het gemakkelijk te vinden is. Tevens is er tegenover het zwembad de tram halte Adriaan Volkerlaan te Rotterdam en een gratis parkeerplaats voor uw auto.
Het adres van Zwembad IJsselmonde is Dwarsdijk 80, 3078 JD te Rotterdam. Het is helaas niet mogelijk om aan de balie van het zwembad voor onze lessen in te schrijven. Voor informatie kunt u ons uiteraard bellen op het nummer 010 – 82 08 535 of direct hier inschrijven.

De zwemlessen

Zwem-ABC en Zwemvaardigheid

Bij Zwemschool Kikkersprong staan plezier, veiligheid en progressie bovenaan.
Wij geven zwemles met drijfmateriaal, zodat uw kind op het gemak is en dicht in de buurt komt van het vrij zwemmen met de ouders en hierdoor is dat vertrouwd en komt het lestraject ten goede. Oefeningen zonder drijfmateriaal doen wij één op één, zodat de veiligheid van het leskind ten allen tijde gewaarborgd is.

Het drijfmateriaal wordt afgebouwd naarmate het leskind de zwemslagen onder controle krijgt. Hierdoor hoeft het kind zich niet te concentreren op het boven water blijven, maar kan zich concentreren op het goed uit oefenen van de zwemslag, hetgeen ten gunste komt van het lestraject. Overigens wordt er vanaf de eerste zwemles al aandacht besteedt aan het drijven en de zelfredzaamheid van het kind.

Wij geven zwemles aan kinderen vanaf 3 jaar en 9 maanden. Sommige ouders denken dat deze leeftijd te jong is om te gaan zwemmen en wachten totdat het kind 4 of 5 jaar is, maar in de lange ervaring van Zwemschool Kikkersprong vinden wij dat jong starten juist heel goed en efficiënt is en juichen baby en peuter zwemmen ook toe, want hoe jonger een kind start met zwemmen des te eerder een kind watervrij is, hetgeen de zwemveiligheid bevordert.

Dus van jongs af aan krijgen de kinderen dan ook al echte zwemlessen in onze kleine groepen voor het A zwemdiploma en zijn de kinderen goed leerbaar voor de zwemlessen. Bij ons is het voordeel dat u tussentijds niet hoeft te worden overgeplaatst naar een andere lestijd voor het B en C diploma, omdat in één lestijd beginners tot en met C groepen zwemmen. Hierdoor kunnen broers en zussen ook tegelijkertijd zwemmen.

Wat ook leuk is voor ouder en kind, het Kikkersprong boekje, bij de eerste zwemles krijgt het leskind het boekje en hierin staat het Zwem ABC op speelse manier uitgelegd en veel kinderen worden hier dan ook graag uit voorgelezen. Maar het boekje is ook een mooi aandenken voor later, omdat bij het A diploma, het B diploma en het C diploma een ruimte is voor een foto van uw kind(eren) met zwemdiploma.

Geen wachtlijsten

Je kind kan direct starten

Door zeven keer per jaar diploma te zwemmen hebben wij geen wachtlijsten voor de locatie Zwembad IJsselmonde in Rotterdam. Het lespakket voor deze locatie omvat de reguliere A, B, C lessen. Hier geven wij 45 minuten lessen voor.

Wat kost zwemles?
De kosten van de zwemlessen is bij automatische incasso € 74,95 per maand. op basis van 1 keer per week zwemles op een vaste leslocatie, dag en tijd. Tevens vragen wij bij een inschrijving éénmalig inschrijfkosten van € 35,00 per inschrijving.