Administratief

kikkersprong administratie

Administratief

Kijk hier voor een antwoord op administratieve vragen.

Algemeen

zwemles vragen

Algemeen

Bekijk hier de antwoorden op algemene vragen.

Veiligheid

zwemles veiligheid

Veiligheid

Bekijk hier antwoorden op vragen over veiligheid.

Zwemmen

zwemles vragen kikkersprong

Zwemles

Bekijk hier antwoorden op vragen over zwemles.

Breadcrumbs

Vragen over de Veiligheid

Wilt u direct antwoord op uw vragen over de veiligheid?

Op deze pagina kan u antwoorden vinden op veelvoorkomende vragen over de veiligheid. Staat uw vraag er niet tussen of stelt u uw vraag liever aan één van onze medewerkers? Dan kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen.

Met het Zwem-ABC zijn kinderen toegerust met vaardigheden om veilig plezier te maken in en om het water. Maar kinderen blijven kinderen en ouders moeten altijd blijven opletten. Bij open water, maar ook in een zwembad met toezichthouders.
Tijdens de zwemlessen voor het Zwem-ABC leren kinderen alle vaardigheden die nodig zijn bij het zwemmen in zwembaden en open water. Uw kind moet zichzelf kunnen redden als het (per ongeluk) in het water terecht komt. De veiligheid en vaardigheid van uw kind in het water loopt op met het behalen van de diploma's. Alleen met het complete Zwem-ABC op zak is uw kind echt veilig in het water.
Kinderen zijn kwetsbaar en moeten in een veilige omgeving leren zwemmen. Niet alleen fysiek, maar ook sociaal. Om duidelijkheid te scheppen werken verschillende partners in de zwembranche aan een Gedragscode Zwembranche voor aanbieders van zwemlessen. Is er echt iets mis of maakt uzelf grote zorgen? Dan kunt u nu anoniem terecht bij de meldlijn van het NOC*NSF, via telefoonnummer: (0900) 202 55 90 (€ 0,10 per minuut). De deskundige hulpverleners van het meldpunt zijn 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Omdat elke Kikkersprong medewerker een recente Verklaring Omtrent Gedrag moeten inleveren en bij ons veiligheid en plezier hoog in het vaandel hebben staan proberen wij misverstanden uit te sluiten.

Recensies

Wat vinden anderen..

Lees op onze facebook pagina vele recensies van onze (oud)leden.
Heeft u ons al geliked? Door ons te liken blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u meedoen aan leuke win-acties!

Lees de recensies!

Website door Reclamebureau DKTD Reclame

Copyright Zwemschool Kikkersprong

Back to top