Administratief

kikkersprong administratie

Administratief

Kijk hier voor een antwoord op administratieve vragen.

Algemeen

zwemles vragen

Algemeen

Bekijk hier de antwoorden op algemene vragen.

Veiligheid

zwemles veiligheid

Veiligheid

Bekijk hier antwoorden op vragen over veiligheid.

Zwemmen

zwemles vragen kikkersprong

Zwemles

Bekijk hier antwoorden op vragen over zwemles.

Breadcrumbs

Administratieve vragen

Wilt u direct antwoord op uw administratieve vragen?

Op deze pagina kan u antwoorden vinden op veelvoorkomende vragen die betrekking hebben tot de administratie. Staat uw vraag er niet tussen of stelt u uw vraag liever aan één van onze medewerkers? Dan kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen.

 

U kunt er voor kiezen om de contributie elke maand zelf over te maken. Hiervoor komt er wel elke maand € 3,- bij voor de administratieve verwerking. Dus de contributie voor 45 minuten lessen wordt dan € 58,55 per maand. U dient er dan zelf zorg voor te dragen dat dit bedrag voor de 1e van de maand is bijgeschreven op IBAN NL23INGB0009604837 t.n.v. zwemschool Kikkersprong. Vermeld bij elke overboeking duidelijk de volledige naam van uw kind en de betreffende maand zodat wij uw betaling goed kunnen verwerken. Betaal op tijd om onnodige herinneringskosten te voorkomen.
Bij de tariefstelling hebben wij rekening gehouden met het aantal lessen per jaar en alle bijkomende kosten. (badhuur, instructeurs etc.) Dit jaarbedrag hebben wij verdeeld in 12 termijnen, verdeeld in een 45 minuten lestarief. Om die reden betaalt u elke maand hetzelfde bedrag, ongeacht het aantal lessen per maand. Zo kan het zijn dat u in een maand 5 lessen heeft of soms minder door bijvoorbeeld feestdagen.  Met de tariefstelling is ook rekening gehouden met onze zomerstop, winterstop en meivakantie.
Door u regelmatig te herinneren aan openstaande posten proberen wij te voorkomen dat er een grote betalingsachterstand ontstaat. Naast betalingsherinneringen proberen wij u ook telefonisch te benaderen. Wanneer hieruit geen reactie komt zal uw kind geschorst worden van de zwemlessen en zal u een laatste aanmaning ontvangen waarin er wordt verzocht het openstaande bedrag binnen 14 dagen te voldoen. Is de betalingsachterstand toch hoog opgelopen en kunt u deze niet voldoen dan kunt u met ons een reële betalingsafspraak maken. Deze hele procedure duurt maximaal 3 maanden. Wanneer een betaling uitblijft wordt het lidmaatschap beëindigd, u ontvangt hierover een bericht per e-mail. Het openstaande bedrag bent u ons dan nog steeds verschuldigd. Vernemen wij niets van u dan zullen wij de incasso overlaten aan onze partner gerechtsdeurwaarders Rijnland.
Het komt voor dat een automatische incasso (rond de 25e) mislukt, om welke reden dan ook. Wij zullen het dan automatisch na enkele dagen nogmaals proberen. Weet u dan al dat het niet zal lukken, neem dan contact met ons op zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Horen wij niets dan ontvangt u een herinnering en vervolgens aanmaning met bijkomende kosten. U dient het bedrag dan zelf over te maken.
Het inschrijfgeld is eenmalig voor elk lid. Hierin verrekenen wij de administratieve inschrijving in ons ledenbestand en o.a. het materiaal gebruik tijdens de lessen.
Het afzwemmen is een feest bij zwemschool Kikkersprong. Alle kinderen worden dan beloond met een diploma voor het harde werken in de lessen, ze mogen laten zien wat ze hebben geleerd. Het afzwemmen staat apart van de lessen, onze examencommissie is weken van te voren al bezig met het organiseren van deze dag. Om deze reden betaalt u deelname aan het examen apart. Denkt u aan de kosten van de afzwemlocatie, gepersonaliseerde diploma en overige kosten om het afzwemmen zo leuk mogelijk te maken voor alle kandidaten.

Recensies

Wat vinden anderen..

Lees op onze facebook pagina vele recensies van onze (oud)leden.
Heeft u ons al geliked? Door ons te liken blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u meedoen aan leuke win-acties!

Lees de recensies!

Website door Reclamebureau DKTD Reclame

Copyright Zwemschool Kikkersprong

Back to top