Breadcrumbs

Uw kind veilig op weg naar het internationaal erkende Zwem-ABC!

Zwemschool Kikkersprong is een erkend opleidingsinstituut dat opgericht is in 2003. De zwemschool heeft veiligheid, kwaliteit en ‘progressie met plezier’ als belangrijkste pijlers.

Natuurlijk wordt er ook veel waarde gehecht aan een rustige en stabiele leeromgeving. Tijdens de zwemles lopen lesstof en spel naadloos in elkaar over. Verder wordt er gewerkt met een vast team. Uw kind ziet iedere week dezelfde gezichten!

 
 

Kikkersprong lesmethode

De Kikkersprong lesmethode, al 15 jaar gegarandeerd succes!

De ene zwemles is de andere niet. Bij Zwemschool Kikkersprong hebben wij een geheel eigen lesmethode ontwikkeld gebaseerd op de basisprincipes van het  “zwem-ABC”.

Kenmerkend voor deze lesmethode is dat de kinderen één op één vanuit het water begeleid worden. Alle kinderen worden individueel beoordeeld zodat er ook afzonderlijk extra aandacht gegeven kan worden aan verbeterpunten.


"U kunt uw kind telefonisch aanmelden of gemakkelijk online inschrijven via onze website."


Meer dan 100 enthousiaste medewerkers staan wekelijks voor u klaar!

Het team van Zwemschool Kikkersprong bestaat uit verschillende niveaus. Van locatiebegeleiders tot aan assistentes.

Iedere locatie heeft een vaste locatiebegeleider. Dit is voor u het aanspreekpunt en tevens de eindverantwoordelijke. De lessen worden onder leiding van de locatiebegeleider verzorgd door gediplomeerde lesgevers. De manager en lesgevers worden ondersteund door assistentes van verschillende niveaus.

Locatiebegeleiders en lesgevers zijn altijd voldoende gediplomeerd en worden jaarlijks getraind en gecertificeerd via interne en externe opleidingen. Verder beschikken medewerkers van Zwemschool Kikkersprong over EHBO en BHV certificering en dienen daarnaast alle medewerkers te beschikken over een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgegeven door het Ministerie van Justitie.

 
 
 
 

Kikker Fred

“Het Kikkersprong leerlingvolgsysteem”

Uniek! Zwemschool Kikkersprong werkt met een eigen leerlingvolgsysteem. Dit systeem sluit naadloos aan bij de Kikkersprong lesmethode en draagt bij aan een nauwkeurige beoordeling.

Doordat het systeem heel uitgebreid is kunnen wij u ook gedetailleerde informatie over de vorderingen geven. Heeft u vragen over de zwemvordering van uw kind, neem dan contact met ons op per email ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Wanneer ons iets opvalt, nemen wij contact op met u.


Altijd pret met Fred & Faytje

Kikker Fred is sinds dag één de mascotte van Zwemschool Kikkersprong. Fred heeft ondertussen een heel gezin samen met Kikker Faytje en hun kinderen Finn & Fleur!

Fred & Faytje zijn altijd op de achtergrond aanwezig en duiken zo nu en dan ineens ergens op. Zo zijn ze een vast onderdeel van de grote afzwemfeesten. Maar ze komen ook graag bij de kinderen thuis, enkele keren per jaar organiseren we ‘meet & greets’ en in hele bijzondere gevallen komen ze zelfs langs op een verjaardag!

Fred en Faytje

Zwemles bij u in de buurt

Leslocaties bij u in de buurt!

Belangrijk Zwemschool Kikkersprong is géén franchise concept. In alle lessen en op alle leslocaties is ons Kikkersprong team actief. Met locatie-managers zorgen wij dat alles hetzelfde verloopt zoals bij elke andere leslocatie van ons. Op deze manier kunnen wij een constante kwaliteit leveren en de veiligheid van uw kind voor 100% garanderen.

 


Broertjes en zusjes in hetzelfde lesuur, ook bij niveau verschil!

In één lesuur hebben wij verschillende groepen. Elke lesgroep heeft zijn eigen niveau; van beginners tot B of C groepen. Hierdoor is het op elk lesuur mogelijk om in elk niveau van het Zwem ABC in te stromen. Daarnaast is het daarom ook mogelijk dat broertjes en zusjes (vriendjes en vriendinnetjes) op hun eigen niveau les krijgen in het zelfde lesuur. Dat is wel zo makkelijk voor u!

Het les systeem van Zwemschool Kikkersprong biedt nog een belangrijk voordeel ten opzichte van het ouderwetse ‘badjes’ systeem. Doordat de kinderen afzonderlijk beoordeeld worden kan er ook individueel doorgestroomd worden. Snelle leerlingen worden op deze manier niet opgehouden en tragere leerlingen komen niet onnodig onder druk te staan.

Zwemles voor kinderen vanaf 4 jaar

"U kunt uw kind telefonisch aanmelden of gemakkelijk online inschrijven op onze website."


Recensies

Wat vinden anderen..

Lees op onze facebook pagina vele recensies van onze (oud)leden.
Heeft u ons al geliked? Door ons te liken blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u meedoen aan leuke win-acties!

Lees de recensies!

Website door Reclamebureau DKTD Reclame

Copyright Zwemschool Kikkersprong

Back to top