In het zwembad van Amrâth Grand Hotel de l’Empereur. geven wij ABC zwemles op woensdag- en zondagmiddag. Ook op deze locatie kunnen broertjes en zusjes tegelijk zwemles krijgen doordat wij per lesuur zwemles geven op verschillende niveaus. Instromen is op alle niveaus mogelijk, wij werken met een individueel beoordelingssysteem.


Wij zijn altijd opzoek naar goede lesgevers/assistentes. Neem contact met onze P&O op voor meer informatie ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )


Parkeren Parkeren kan in de straten om het hotel heen, de parking van het hotel wordt niet gebruikt voor onze leden. Of kom lekker op de fiets!

 

 

Vorderingen

Voor het ABC diploma staat een landelijk gemiddelde van 2 tot 2,5 jaar netto (vakanties en absenties tellen hierin niet mee) Het A diploma is de aanleerfase, dit is het langste gedeelte van het ABC en hier staat gemiddeld 18 maanden netto voor, er zijn natuurlijk kinderen die sneller gaan, maar kinderen hebben tijd nodig om te leren.

Voor het ABC moeten kinderen best veel leren, kijkt u maar eens op www.envoz.nl voor de eisen van het ABC survival diploma, maar met het gehele diploma is een kind wel goed zwemvaardig en dat is wel belangrijk in ons kikkerlandje. Mochten er zich bijzonderheden of een stagnatie voordoen in het lestraject nemen onze collega’s automatisch contact met u op. Hoort u niets, dan gaat uw kind gewoon gemiddeld op voor het ABC. Wekelijkse herhaling is belangrijk is in het lestraject. 

Is uw kind een keer absent hoeft u dit niet te melden, daar onze collega’s de absentie bijhouden in ons systeem. 
Is uw kind langer dan 3 weken afwezig, verzoeken wij u ons dit even te mailen. 

Uiteraard zijn wij voor ‘dringende’ zaken wel per mail bereikbaar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  vermeldt de naam van uw kind en de locatie waar uw kind zwemt. 

Neem contact met ons op als..
..uw kind thuis angsten uitspreekt waarvan wij niet op de hoogte zijn of uw kind geeft aan dat hij/zij met een onderdeel moeite heeft, dan kan de locatiebegeleider dit doorgeven aan de instructeur. Ook indien u wilt weten of uw kind in aanmerking komt voor diplomazwemmen kunt u mailen. De locatiebegeleider benadert u automatisch als er zich een stagnatie in het lestraject voordoet en/of als er bijzonderheden zijn.

Roosterwijzigingen

Lees hier de meest recente wijzigingen voor leslocatie Amrâth Grand Hotel de l’Empereur

 

Momenteel zijn er geen wijzigingen bekend..


 

 

 

 

Agenda 2019

Zaterdag 2 mrt t/m zondag 10 maart 2019
Carnaval & voorjaarsvakantie; t.z.t. meer bekend over lessen in die week


Woensdag 20 t/m zondag 22 maart 2019
Foto&Film moment


Zondag 24 maart 2019
Diplomazwemmen Maastricht


Woensdag 19 t/m zondag 23 juni 2019
Foto&Film moment


Zondag 23 juni 2019
Diplomazwemmen Maastricht


Woensdag 2 t/m zondag 6 oktober 2019
Foto&Film moment


Zondag 6 oktober 2019
Diplomazwemmen Maastricht

Woensdag 4 t/m zondag 8 december 2019
Foto&Film moment


Zondag 8 december 2019
Diplomazwemmen Maastricht

 

 

 

 

Plan uw route

Recensies

Wat vinden anderen..

Lees op onze facebook pagina vele recensies van onze (oud)leden.
Heeft u ons al geliked? Door ons te liken blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u meedoen aan leuke win-acties!

Lees de recensies!

Website door Reclamebureau DKTD Reclame

Copyright Zwemschool Kikkersprong

Back to top