Administratief

kikkersprong administratie

Administratief

Kijk hier voor een antwoord op administratieve vragen.

Algemeen

zwemles vragen

Algemeen

Bekijk hier de antwoorden op algemene vragen.

Veiligheid

zwemles veiligheid

Veiligheid

Bekijk hier antwoorden op vragen over veiligheid.

Zwemmen

zwemles vragen kikkersprong

Zwemles

Bekijk hier antwoorden op vragen over zwemles.

Breadcrumbs

Vragen over de zwemlessen

Wilt u direct antwoord op uw vragen over de zwemlessen?

Op deze pagina kan u antwoorden vinden op veelvoorkomende vragen die betrekking hebben tot de zwemlessen. Staat uw vraag er niet tussen of stelt u uw vraag liever aan één van onze medewerkers? Dan kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen.

Het A diploma staat voor Aanleren, B voor verBeteren en het C diploma voor Compleet. Als zwemschool vinden wij het belangrijk dat elk kind goed leert zwemmen zodat hij/zij in elke situatie veilig voelt in het water en dat zij om deze reden plezier kunnen hebben met en in het water. Met het complete zwem-ABC is uw kind zwemveilig en daar staan wij voor als zwemschool. Uiteraard is het mogelijk om alleen het A of het A en B diploma te halen. U kunt altijd opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Na het C diploma eindigt het lidmaatschap vanzelf na het afzwemmen zonder opzegtermijn.
Tijdens de zwemlessen hebben onze instructeurs alle aandacht nodig voor de lessen en dus voor de kinderen. Want wanneer u even wat wilt vragen, dan zullen meer ouders dit willen. Onze instructeurs kunnen dan niet de aandacht aan de lessen en kinderen geven en dat is niet de bedoeling. Om deze reden hebben wij per locatie een telefonisch spreekuur om de 2 weken. Tijdens dit spreekuur zitten de instructeurs aan de telefoon en kunnen dan de tijd voor u nemen. U kunt vragen hoe het gaat in de lessen en eventueel om oefentips vragen waarmee u zelf aan de slag kan tijdens het vrijzwemmen. Het heeft daarom ook geen zin om per email te vragen hoe het gaat met uw kind of om dit buiten het spreekuur te doen. Onze instructeurs zitten niet altijd op kantoor en kunnen uw email daarom niet altijd beantwoorden.
Gemiste lessen kunnen alleen worden ingehaald bij langdurige afwezigheid door ziekenhuis opname of door botbreuk. Mist uw kind 1 les dan kan deze niet worden ingehaald. De reden hiervan komt door de indeling van alle lessen. Wekelijks missen tientallen kinderen een les, wanneer wij deze tientallen kinderen elke week moeten indelen in andere lessen kunnen wij onze kwaliteit en veiligheid niet waarborgen. Het aantal instructeurs, kinderen en lesmateriaal is van te voren per lesuur vastgesteld en hier hechten wij veel waarde aan. Niet meer dan 8 kinderen per groepje! Is uw kind langdurig ziek door botbreuk of medische ingreep dan kijken we samen naar de inhaal mogelijkheden op een geschikt lesuur binnen onze vaste indeling. De gemiste lessen kunnen dan (minus 2 lessen eigen risico) worden ingehaald naast de reguliere lessen.
Wanneer uw kind niet kan komen zal dit opgemerkt worden bij onze instructeurs. Elke week houden wij presentielijsten bij waarop dan zal worden aangegeven dat uw kind er niet was. U hoeft dit niet door te geven, tenzij het voor lange duur is. Is uw kind meer dan 3 keer afwezig en hebben wij niets van u vernomen, zullen wij contact met u opnemen.
Bij Zwemschool Kikkersprong zijn er een aantal vaste (feest)dagen waarop de lessen niet doorgaan. Dit zijn Koningsdag, hemelvaartdag, goede vrijdag, in het paas- en pinksterweekend en tijdens de zomer- en winterstop. In deze weekenden en 'stoppen' geven wij onze instructeurs rust waardoor de focus volledig blijft. Uiteraard hebben wij bij het bepalen van de tarieven rekening gehouden met deze lesvrije dagen. Is er een andere reden waarom de les niet door kan gaan dan kijken wij altijd naar een alternatief.

Recensies

Wat vinden anderen..

Lees op onze facebook pagina vele recensies van onze (oud)leden.
Heeft u ons al geliked? Door ons te liken blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u meedoen aan leuke win-acties!

Lees de recensies!

Website door Reclamebureau DKTD Reclame

Copyright Zwemschool Kikkersprong

Back to top